پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ خرداد ۱۳۸۶، ۹:۰۸

جشنواره قرآنی "نسیم بهشت" در مشهد پایان یافت

جشنواره قرآنی "نسیم بهشت" در مشهد پایان یافت

مشهد - خبرگزاری مهر : سومین دوره جشنواره قرآنی " نسیم بهشت " به همت اداره آموزش علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی عصر رورز گذشته در مشهد پایان یافت .

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد ،  در این جشنواره که ویژه کودکان گروه سنی پیش از دبستان اجرا شد 22 قرآن آموز خردسال در9 رشته به رقابت پرداختند.

 

 این جشنواره در رشته های روخوانی ، اذان ، قصه گویی ، سخنرانی ، حفظ آیات و احادیث کاربردی ، هنرهای قرآنی ، نمایش ، حفظ سوره و ترتیل قرآن کریم برگزار و به 39 نفر از برگزیدگان رشته های مختلف جوایزی اهدا شد.

 

هدف از برگزاری این مسابقات ، شناسایی استعدادهای قرآنی ، ترویج و توسعه آموزه های دینی و مفاهیم قرآنی ، شکوفایی و پرورش استعدادهای کودکان جهت انس با قرآن کریم و ایجاد انگیزه رقابت میان نونهالان اعلام شده است.

 

در مجموع دو هزار و 200 نفر از فراگیران کلاس های مهد الرضا (ع) در45 شعبه و 128 کلاس درس در این طرح ثبت نام کردند که هزار و 200 نفر از آنان به مرحله مقدماتی مسابقات که در روزهای نهم و دهم خرداد جاری برگزارشد راه یافته و پس ازبرگزاری مرحله مقدماتی 221 نفر به مرحله پایانی رسیدند.

 

همایش دیگری با نام "سفیران رضوان" اوایل شهریور سال جاری به صورت کشوری از سوی اداره آموزش علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.

کد خبر 504581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha